Thamara M

Cento x Coriano
Holsteiner stam 275
Geslacht: merrie
Geboren: 2003
Stokmaat: 1,65 m
Kleur: donkerbruin
Discipline: springen
8,5 voor vrijspringen in Duitse merrietest

Video
Nieuws

Pedigree

Klik hier voor de volledige afstamming op Horsetelex

Informatie

Thamara M wordt ingezet als fokmerrie.

Thamara’s  volle zus Sascha M (Eurohill’s Cover Girl) sprong in Nederland 1,40m en is inmiddels verkocht naar Amerika (video). Haar halfzuster Ariana M (v. Guidam ) is Z-springen en in 2012 geëxporteerd naar Japan (video).

Haar halfbroer, de BWP goedgekeurde hengst Carnero (v. Carnute ) werd via de Holsteiner veiling in Neumünster, verkocht naar Hongarije. Carnero staat er ter dekking bij Kiss Istvan en springt internationaal 1.40m onder de Hongaarse ruiter Kiss Zsolt (video).

De grootmoeder van Thamara M, Elischa, is een halfzuster van de gekeurde hengst Santa Cruz (v. Sandro Hit), via de PSI veiling van Paul Schockemöhle verkocht naar de USA voor Euro 750.000,–

Nakomelingen

De eerste nakomelingen van Thamara M worden nu succesvol opgeleid voor de sport. Come No (voorheen Coldplay M), een in 2009 geboren zoon van Cornet Obolensky, was in opleiding bij de Duitse springruiter Daniël Dassler en inmiddels succesvol met Hendrik Funke (foto). De in 2010 geboren Fischer (v. Casall) die via de veiling in Borculo werd verkocht is in opleiding in Tsjechië.
Bekijk hier alle nakomelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportpaarden & Sportpony's & Boxers van de Guldenweg