Dirk is prima op zijn plek bij Susan

Reigershoeve DirkAfgelopen weekend kregen we een mailtje van familie Bulten. Bij dochter Susan is Dirk prima op zijn plek en dat is natuurlijk fijn om te lezen:

“Wat is Dirk een lieve pony!!! We hebben veel plezier van hem. Susan gaat elke woensdag met hem naar de les en op zaterdag heeft ze privéles, soms samen met een vriendinnetje. Vorige week is ze er tijdens de springles afgevallen en Dirk bleef gewoon staan kijken wat er was gebeurd. Dirk sprong op laatste moment toch nog terwijl ze eigenlijk te langzaam reden. Allebei moeten ze dit samen nog leren.”

“Afgelopen zondag heeft Susan met Dirk de najaarsonderling met hem gereden. (2x dressuur). Er was veel voor hem te kijken en hinneken, maar hij bleef braaf en de proeven gingen helemaal niet verkeerd. Zelfs heeft ze met Dirk een proefje 4-tal gereden, wel achteraan. Ook een buitenrit hebben we al gereden, wel veel zandwegen, maar dit ging helemaal voortreffelijk.”

EngelsDuits

2 gedachten over “Dirk is prima op zijn plek bij Susan”

  1. hallo allemaal, wij hebben in april ook een pony bij hshorses gekocht. een welsch genaamd Sipke en wij zijn er ook super blij mee! hij is in mei 2jaar geworden dus hij moet volgend jaar nog ingereden worden. we kunnen haast niet wachten,hahaa hij is zo ontzettend lief en braaf en een super lief karakter. zeker naar de kinderen! ze knuffelen hem,borstelen en wandelen met hem. en hij vindt alles goed.we fietsen ook aan de hand met hem om hem al wat aan het verkeer te laten wennen en dat gaat prima. soms schrikt hij nog wel eens maar staan dan als een rotsblok stil. dus al 2x gebeurd dat hij het touw uit m,n hand trok,maar blijft dan gewoon lief staan en wacht netjes. verder gaat hij aan de longe ook super en leert heeeeel snel. het bedrijf van hshorses zag er super goed uit en alle paarden ook. de mensen zijn heel begaan met ze en als ik in de toekomst ooit nog mijn eigen paard moet missen en een nieuw paard zou aanschaffen zou ik zeker bij hshorses weer willen kopen! groetjes marja

    1. Hallo Marja,

      Leuk zeg, om op deze manier te lezen dat het zo goed gaat. We zijn natuurlijk ook wel benieuwd hoe het straks gaat als Sipke ingereden is. Dank je voor je reactie.

      Groetjes, Henk en Daniëlle

Reacties zijn gesloten.