CH Winterswijk: succesvol concours

Jill & Winkie
Jill & Winkie

De eerste dag van CH Winterswijk, 24 mei 2014, leverde een aantal successen op voor (ex) HSHorses pony’s. Jill Beking werd met KWPN E-pony Winkie HSH (v. Cobra) derde in zowel de dressuur (193 punten) als het springen (2x foutloos en 71 stijlpunten).

Lobke Geerdink werd met D-pony Rocket HSH vierde in de B dressuur met 196 punten en had een balkje in het springen. Met D-pony Calimero HSH werd ze tweede in de M1 dressuur met 184 punten en behaalde ze in de andere proef 187 punten. In het L springen werd de combinatie vierde met een foutloos parcours en barrage.

Mirthe van Londen en E-pony Ellen HSH maakten hun officiƫle wedstrijddebuut en behaalden een zesde prijs in de B dressuur (194). Ook sprongen ze een mooi rondje in de klasse B.

Veron behaalde met Kayleigh Eleveld een tweede en een derde prijs in de L2 dressuur met 188 en 205 punten.

Paarden

Bij de paarden behaalde Jolien Kuenen met Fayano HSH (Larino x Manhattan) de eerste (dikke) winstpunt in de B dressuur met 190 punten. Een dag later sprong Fayano onder Jolien een heel goed, foutloos basisparcours en had een balkje in de barrage.

Ook op de tweede dag maakte Celien Kolthof met de vierjarige Who Dun It haar officiƫle wedstrijddebuut. Een tevreden gevoel na een rondje BB springen en een winstpunt in de B dressuur was het resultaat.

Klik hier voor foto’s

EngelsDuits