HSHorses Prestatie Foto van het Jaar 2014 verkiezing

HSH-dekje FayanoHeb, rij of men jij een paard/pony dat bij HSHorses vandaan komt? En win je daarmee een prijs in 2014? Dan maak je kans op het winnen van een Eskadron zadeldek met HSHorses-logo (zie foto) óf 50 euro. Lees hier wat je daarvoor moet doen.

Als jij met een paard/pony die de huidige eigenaar bij HSHorses kocht (of least, of nog van HSHorses is) een prijs behaalt, zet daarvan dan een foto op de HSHorses Facebookpagina (of mail de gegevens naar sporthorses@hshorses.nl als je geen Facebook hebt).

    • Op deze foto moeten de volgende dingen te zien zijn:

– het paard/de pony
– jij
– de gewonnen prijs
– het HSHorses-logo

      • In het begeleidende tekstje moet staan:

– jouw naam
– die van het paard /de pony
– de wedstrijd (waar, welke discipline, welke klasse e.d.)
– de behaalde prijs, het resultaat (punten, etc)
– eventueel aanvullende info.

      • De prijs moet behaald zijn op een officiële KNHS-wedstrijd/kampioenschap en het resultaat moet winstpuntwaardig zijn of de prijs moet behaald zijn op een officiële keuring van een stamboek.

Alle foto’s worden begin januari 2015 in een apart album gezet en kunnen vanaf dan (opnieuw) leuk gevonden worden. Henk en Daniëlle loten eind januari 2015 uit de 5 foto’s met de meeste likes (van verschillenden prijswinnaars*) de winnende foto en de inzender van deze foto wint een Eskadron zadeldek met HSHorses-logo (maat full, veelzijdig) óf 50 euro (naar keuze).

*: per gewonnen prijs in 2014 mag je een foto insturen, er kan er echter maar één bij de eerste 5 eindigen waar de winnaar uit geloot wordt

EngelsDuits