Jump Star HSH naar Achterhoeks Hippisch Festijn

Jump Star HSHZondag 21 september op het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld, presenteren wij ons fokproduct Jump Star HSH (v. Starpower TN), op de KWPN veulenverkooppresentatie & beoordeling.

Jump Star is een zoon van de KWPN ster en sportmerrie Shifra HSH (v. Goodtimes) die met Jeanet te Brummelstroete drie maal Gelders kampioen werd in het samengesteld (B, L én M) en zevende op het NK in de klasse M. Bovendien is Shifra Z springen en Z1 dressuur.

We fokten uit Shifra’s moeder, de ster preferente prestatiemerrie Endilia (Saluut x Master x Watteau xx), vier veulens, waarvan er drie Z geklasseerd of hoger zijn in dressuur en/of springen.

Jump Star is een zeer goed bewegende eyecatcher. Hij is nauw verwant aan het Olympiadepaard Avontuur (v. Ultrazon) van de Amerikaanse amazone Kathleen Raine. Het gaat hier om een stam waar zeer gezonde paarden uit komen, met een ideaal prestatiekarakter. De rechtstreekse merrielijn gaat terug op de bekende Duc de Normandie-dochter Jolie Madame – halfzus van de KWPN-hengsten Huzaar (v. Amor) en Ovidius (v. Uppercut xx).

Wakiki HSH
Wakiki HSH

Shifra’s bracht, voor ze de sport in ging een zoon Wakiki HSH (v. Idocus) . Deze bruine werd naar Spanje verkocht en presteert daar in het springen (1,35m) en de eventing (2*).

Klik hier om te zien welke bekende sportpaarden nog meer uit deze merrielijn komen.

Klik hier voor meer info over de veulenverkooppresentatie
Klik hier voor de deelnemerslijst

EngelsDuits