Winterswijk: eerste prijzen voor Fayano en Calimero

Jolien en Fayano
Jolien en Fayano. ©HSHorses

Gisteren was er voor elke paardensporter wat wils in Winterswijk. De WR&PC hield haar onderlinge wedstrijd springen en dressuur en dan was er nog de aangespannen Veldrit in Huppel en Henxel met de start/finish bij familie ten Pas. HSHorses was bij beide vertegenwoordigd en behaalde successen.

Zo won Jolien Kuenen met Fayano HSH een oranje lint bij het springen (60cm) en bovendien de hoogste stijl prijs bij de paarden. Met haar eigen Aronada sprong ze bovendien maar liefst 1,25m en won de rubriek 1,00-1,25m.

Lobke Geerdink behaalde  met Calimero HSH de eerste prijs in de M1 dressuur met 193 punten. Met Rocket HSH reed ze ook goed. De dressuur leverde haar 191 punten op (net geen prijs) en in het springen had het duo in de eerste ronde een balkje en in de tweede ronde waren ze mooi foutloos.

Er werd tijdens de onderlinge ook fijn gepresteerd door ex-HSHorses pony’s en paarden. Bijvoorbeeld Celien Kolthof die met Dundy (Who Dun It) haar wedstrijddebuut reed. Geen prijs, maar wel een nette proef en een tevreden gevoel.

Veldrit
Menteam HSHorses (menner Daniëlle Carrière, groom Jill Beking en Welsh sectie C pony Hope HSH) wonnen de tweede prijs in de vaardigheid tijdens de Veldrit.

EngelsDuits