RK Heteren: drie uitnodigingen voor Nationale Welshkeuring

RK NWPCS Heteren 2015Het was een succesvolle dag voor HSHorses op de regionale Welsh-keuring van het NWPCS in Heteren. HSH First Lady, HSH Kingston en Hope Lynda Loo kregen alle een 1a-premie en mogen naar de Nationale Merrie Keuring in Kootwijk.

HSH First Lady

De vijfjarige palomino Welsh B-merrie HSH First Lady (v. Spring Star’s Spirit) die we zelf fokten uit de stermerrie Lady van de Visserij (v. Breeton Dai) werd reserve volwassen kampioen in de sectie B.

HSH Kingston

Het Welsh Partbred-hengstveulen HSH Kingston, een zoon van de Welsh B-hengst Nilantshoeve’s Zippo en de NWR-merrie Siepke’s Princess (v. Orchard Red Prince) werd veulenkampioen en vervolgens ook reserve-sectiekampioen. Tijdens de keuring werd Henk Ebbers van Ebbers Excellence in Horses de nieuwe eigenaar van de door ons gefokte Kingston. We wensen hem veel succes op de NMK met zijn aanwinst.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tOhrwZuWacs]

Hope Lynda Loo

De tweejarige zwarte sectie C-merrie Hope Lynda Loo (Ashgrove Blackjack x Synod Master Man), gefokt op de Hope Farm in Llandeilo, Wales, kreeg eveneens een uitnodiging voor Kootwijk.

Foto’s: Dyonne Bos

er zijn geen afbeeldingen gevonden

EngelsDuits