In memoriam: Abby

𝟏𝟓 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟒 – 𝟐𝟕 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐
💔💖

Plotseling en veel te vroeg hebben we vanochtend, 27 juni 2022, Abby moeten laten inslapen vanwege een tumor en de heel snel steeds erger wordende pijn die dat met zich meebracht. Helaas was geen behandeling mogelijk en kwam de pijn zelfs door de pijnstillers heen.

De pijn kwam heel acuut. Anderhalve week geleden ging Abby nog vol enthousiasme mee op de koets. Dat deed ze altijd graag. Als we de koets klaar zette, sprong ze er op en ging er niet meer af totdat we weer terug waren van de rit. Ook al duurde het een uur voordat we gingen, ze bleef zitten of liggen wachten.

Maandag was Abby nog als een dolle aan het springen en op zijn boxers om haar as aan het draaien, omdat ze mee mocht in de auto. Ook in de auto kon ze uren zitten/liggen. Wachtend tot we een rondje gingen rijden. Al was het maar een rondje erf.

Abby genoot van het leven, maakte ons aan het lachen, speelde graag met de andere honden, water, stokken, knuffels, …. Kon geen kussens in haar bench hebben, vanwege ‘ontploffingsgevaar’, zat graag op schoot, gaf ons veel liefde, was enorm trouw, maakte ons aan het lachen, had een fascinatie voor veulens, ‘hielp’ graag de paarden in de trailer, stal of naar de wei drijven, was een geweldige moeder voor haar pups, ging graag mee wandelen, genoot van zonnebaden en in de meest vreemde houdingen op haar rug liggen.

Abby, zoon van Ziva en Lorenzo, kwam samen met broers Brembo, Banjer, Bikkel en Roxx uit ons eerste nestje. Zij was de eerste dame uit eigen fokkerij. Ze bracht ons maar liefst 30 kinderen en via Kensi, Koos en Sjef vd Guldenweg ook al een aantal kleinkinderen. Haar dochter Blije, kleindochter Brida en moeder Ziva hebben samen met Mila en Wish nog afscheid van Abby genomen vanmorgen. Abby is heel rustig en vredig in mijn armen in slaap gevallen. We hadden haar nog veel fijne jaren gegund, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Ons meissie werd 7 jaar en 7 maanden oud. We gaan haar ontzettend missen en we vergeten haar nooit. We zullen Abby iedere dag zien in onze muurschildering in de woonkamer, waar ze met haar mooie, pientere blik staat afgebeeld.

Abby, rust zacht lieve meid 😘
(Doe je Mowgli de groetjes?)

Bekijk hier een compilatievideo van Abby

EngelsDuits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.