Nieuws

Abby als pup
Pups verwacht
Klik hier voor meer informatie
Volg ons op Facebook en Instagram

28 april 2024 – Vandaag maakten Kato v.d. Guldenweg en Libby van de Guldenweg de reis naar Wassenberg (D.) voor een Landesgruppeausstellung (show). Kato ging mee voor haar eerste officiële beoordeling, presenteerde zich goed en behaalde een ‘Vorzüglich’, ofwel ‘Uitmuntend’ onder de Servische keurmeester Mica Joksic in de jeugdklasse (9 t/m 18 maanden). Libby ging voor het eerst mee naar een show en ging dan ook mee voor de ervaring. Ze deed mee in de Jüngstenklasse (6 t’m 9 maanden). Ze gedroeg zich super en kreeg de beoordeling ‘Versprechend’ van dezelfde keurmeester. Beide kregen mooi jurycommentaar. Het was een lange, geslaagde dag. Het doel ( een U of ZG voor Kato en ervaring opdoen voor Libby) werd ruimschoots behaald.


22 april 2024Wish fan ’t Suderein heeft vandaag bij DAP Wenters een echo gehad en is drachtig. Eind mei verwacht ze pups van Kenzo v. Wordanis. Dit zullen fokzuivere pups zijn (d.w.z. zonder of nauwelijks witte aftekeningen) in de kleuren geel en/of gestroomd.


21 april 2024Jazzy vd Guldenweg en eigenaresse Dianne zijn op de Jonge Honden Dag van Boxerclub Kringgroep Twente tweede geworden onder keurmeester Maarte Nuijen. Ze werd in haar groep geplaats achter de latere BOB! 👏

🐶 Jazzy vd Guldenweg
6 april 2023
M. Wish fan ’t Suderein
V. Ouzo von der Igelsheide


6 april 2024Mila (v. Lilo fan ’t Suderein m. Mazara Balderbusse) met Henk en haar dochter I.Suuz Jans Betsie vd Guldenweg (v. Sjef v.d. Guldenweg m. Mila) met eigenaresse Dianne zijn geslaagd voor de UV proef onder keurmeester Lex Quartel. Lees meer


18 maart 2024Brida (v. Easy Rider vd Matenhof m. Koos vd Guldenweg) en Wish fan ’t Suderein (v. Apollo von Shakespeares Garden m. Reeva fan ’t Suderein) zijn onlangs op resp. 2,5- en 3-jarige leeftijd in Zeist geweest voor het volwassen spondylose onderzoek. Beide hebben graad 0 (spondylose vrij). En een compliment van de dierenarts omdat ze zich zo goed gedroegen.


4 november 2023 – De komende dagen vliegen Lexi, Leia (Puck), Lewis (Joris) en Lennox (Diesel) vd Guldenweg uit.

Libby vd Guldenweg houden we aan. Moeder is Brida en vader is Kenzo v. Wordanis. Libby is een bet-achterkleindochter van Ziva, de stammoeder van onze kennel. Haar naam is een verwijzing naar haar overgrootmoeder Abby (dochter van Ziva).


3 oktober 2023 – Vanavond hebben we Ziva op bijna 13-jarige leeftijd moeten laten gaan. Haar lichaam was op. In de winter 2010, er lag een dik pak sneeuw, hebben we Ziva opgehaald bij haar fokkers familie Giessen, Angeren. Op haar stamboom heette ze Merel, naar haar oma. Vader van Ziva was de multikampioen Casper van de Munnikhof.
Het was Henk zijn wens om ooit eens een nestje te fokken. Hij ging op zoek naar een geschikte boxer hiervoor en zo kwam hij bij familie Giessen terecht. Ziva groeide samen op met Sheltie Mowgli, die maar een paar maanden ouder was.
Het nestje kwam er met dochter Abby en zoons Brembo, Bikkel, Banjer en Roxx. Abby hielden we aan. Door Ziva en Abby, werd ook bij Daniëlle de liefde voor boxers geboren. En er werd een kennelnaam aangevraagd ‘Van de Guldenweg’. Inmiddels zijn de vijf eerste bet-achterkleinkinderen van Ziva 3 weken oud. Ziva ging gisteren nog bij ze op kraamvisite.
Ziva, een ontzettend lieve en vrolijke boxer die tot op het laatst speels bleef en respect kreeg van alle boxers op het erf. Henk’s meissie. Wat was ze altijd blij als Henk na een werkdag weer thuis kwam.
We gaan onze lieverd enorm missen! Ziva rust zacht en doe je Sheltie-vriendje Mowgli en jouw kids Abby en Brembo de groetjes van ons.


Kato JHD Lelystad 2023

1 oktober 2023 – Kenzo vd Guldenweg is eerste geworden op de Jonge Hondendag in Enter. Zusje Kato vd Guldenweg werd tweede in haar rubriek 3 en 4 maanden oude teven. Keurmeester Dhr. T. Lemmer (D.).
Lees meer >

11 september 2023 – Het L-nest is geboren: 5 pups (3 gele teefjes en 2 gestroomde reutjes van Brida en Kenzo van Wordanis. Volg dit nest op Facebook en Instagram #guldenweglnest

JHD Enter 2023: Kato vd Guldenweg Beste teef

3 september 2023Kato v.d. Guldenweg is op de Jonge Hondendag in Enter eerste geworden in een rubriek van 9 teven van 3 en 4 maanden. Tevens werd ze Beste teef van de dag. keurmeester Dhr. R. Brinkmann (D.)
Lees meer >

28 juli 2023 – Uit het K-nest houden we zelf Kato v.d. Guldenweg aan. Een prachtig gestroomd teefje met witte aftekeningen en een stabiel, ondernemend, leergierig en lief karakter.

In haar pedigree komen we zorgvuldig gefokte ouderdieren tegen uit drie Nederlandse top boxerkennels (Wordanis, Suderein en Balderbusse). Allereerst is daar vader Kenzo van Wordanis, die zelf de multikampioen Larosso van Wordanis als vader heeft. Moeder Mila is een dochter van Lilo fan ’t Suderein (Bowie) en Mazara Balderbusse (Evi).


28 juni 2023Hey Blye vd Guldenweg is vandaag verhuisd naar Martijn & Linda. We hebben besloten haar niet in te zetten voor de fokkerij. Bij Martijn & Linda, die eerder dit jaar halfbroer Ike hebben moeten laten gaan, heeft Blije een geweldig en liefdevol forever home gekregen.


K-nest

25 mei 2023 – Het K-nest is geboren: 7 donker gestroomde pups van Mila en Kenzo van Wordanis. Volg dit nest op Facebook en Instagram #guldenwegknest


12 april 2023Hey Blye vd Guldenweg is vandaag naar cardioloog Rob vd Louw geweest voor het officiële hartonderzoek. Met super waardes kreeg ze de kwalificatie Hart 0.


8 april 2023Mila is met eigenaar en geleider Henk Smalbraak geslaagd voor het VZH examen met 46 punten. Keurmeester: Hans Hengelman. Wedstrijdleider: Petra Leeflang. Met dank aan trainers Wilfred Pampiermole en Hans Scheffers van VDH De Grensstreek.


6 april 2023Wish fan ’t Suderein en Ouzo von der Igelsheide zijn ouders geworden van 8 pups (3 teefjes en 5 reutjes). Het gaat goed met moeder en haar kroost. De wachtlijst voor dit nest is gesloten.


4 april 2023 – Deze week zijn de uitslagen binnengekomen van de officiële onderzoeken Heupdysplasie en Spondylose van Hey Blye vd Guldenweg. De uitslag kon niet beter, namelijk HD A en SP 0 (vrij).


27 februari 2023Wish fan ’t Suderein is deze maand gedekt door Ouzo von der Igelsheide (foto) van Boxerkennel van het Twentse Ros. Rond de Paasdagen verwachten we de pups.

Vul bij interesse in een pup ons vragenformulier in.


24 november 2022 – Afgelopen periode hebben we verschillende gezondheidsonderzoeken laten uitvoeren en de resultaten ontvangen van Wish (foto) en Brida. Wish heeft Hart 0, HD C en JSP 0, Brida heeft Hart 0, HD A en JSP 0. Mila heeft HD A, Hart 0 en SP 0
Klik op de namen voor meer info.

27 juni 2022In memoriam: Abby

i-nest van Mila en Sjef

10 februari 2022 – Het I-nest is geboren. Mila is bevallen van 8 pups: 4 teefjes en 4 reutjes. De vader is Sjef vd Guldenweg.

H-nest 2 dagen oud

26 maart 2021 – Het H-nest is geboren. Abby is bevallen van maar liefst 10 pups: 1 teefje en 9 reutjes. De vader is Jos van Wordanis. Het teefje: Hey Blye (Blije) van de Guldenweg, houden we zelf aan.

15 februari 2021 – De eerste onderzoeksresultaten van Mila zijn binnen. Ze is zowel vrij van Heupdysplasie als van Spondylose.

kensi

11 oktober 2020Kensi is verhuisd naar Toon en Anja in Helmond, waar ze heel veel liefde en aandacht krijgt .

Kensi's tweeling

9 augustus 2020 – Via keizersnede bij DAP Wenters zijn er twee pups (1 reu en 1 teefje) geboren van Kensi van de Guldenweg en Frits van de Kroeze Danne

7 augustus 2020Aafke van Wordanis is moeder geworden van vier pups (1 reu en 3 teefjes) van Rus la Fler Colt

Nieuwsarchief 2020 en eerder

Volg ons op Facebook en Instagram